De trend van 2016 De pilotenbril van hout Niet alleen voor de hipster.

Allereerst even wat over de beroemde merkzonnebrillen. Op welke manier herken je een nep Ray Ban

Deze stelregels kan je in acht aanhouden:
– Het zijn niet de goedkoopste zonnebrillen. Als je een bril van het merk bij een marktkraam Marktplaats of eBay ziet is het vaak niet handig om een dergelijke aankoop te doen.
– Ray Ban was eerst een merk van Bausch & Lomb. Sinds 1999 is het onderdeel verkocht.

houten zonnebril

Heb je de afgelopen zomer net een hele dure zonnebril gekocht? Slecht bericht. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat voordelige pilotenbrillen onze ogen net zo goed afschermen tegen schadelijke straling als dure designer varianten.

Het kiezen van de correcte zonnebril is vrij essentieel. Opticiens raden over het algemeen er één te dragen wanneer de zon daadwerkelijk schijnt.

Houten Pilotenbrillen voor herfst en winter 2016 zijn in alle opzichten opvallend. Een discreet montuurtje is er niet meer bij. Statement brillen zijn in zoals de houten zonnebril. En dan maar rekenen op dat je vriend / meisje of partner nog naast je wil lopen.

Aan het strand geven we ons bloot, in de meest letterlijke maar ook in figuurlijke zin. Een dag uit naar het zandstrand met een nieuwe geliefde of een eerste date is een riskante operatie. Je keuze uit het ruime aanbod van zwembroeken, zwemboxers, zwemshorts en strings spreekt boekdelen. Het is maar dat je het weet.

Het kan ook niet gek genoeg zijn in 2016.Houten Pilotenbrillen zijn in. Je houtenzonnebril MOET deze zomertijd uitspringen. Het wordt jouw karakteristiek, je onderscheidende kenmerk.
Hieronder de houten zonnebrillen trends voor 2016:
1. Speciale en innovatieve structuren en vernieuwende (soms zelfs gekke!) designs
2. Lichtgekleurde en zebrastreepjes monturen
3. Ronde, ovale maar ook lees verder

De brillen trends voor eerstvolgend jaargetijde zijn trendy Houten, Vintage, Industrial looks en transparante pasteltinten. Op de catwalk zagen we o.a. dat de kleuren blauw en rood duidelijk present zijn en dat het klassieke Cat Eye model volledig terug komt.
Snoop Dog en Anne Hathaway werden al gespot met de Houten Zonnebril trend maar ook komend seizoen zien we voortdurend meer gevariëerde zonnebrilmodellen van hout.

Voor een look met eindeloze mogelijkheden kun je het werkelijk niet beter treffen dan met een houten zonnebril. Dat is typisch zo’n zonnebril waarvan je er eentje hier oppikt die vervolgens bij alle uitgaansgelegenheden volmaakt blijkt te passen. De houten piloten zonnebril heeft de voorkeur van heel wat mensen uit alle geledingen van onze samenleving.

Een hippe webwinkel met houten zonnebrillen is houtenzonnebril.net. Daar kun je hele prachtige houten brillen in diverse smaken en modellen bestellen. Ook de glazen zijn leverbaar in verschillende kleuren en natuurlijk UV-400 polariserend.Mooie houten pilotenbrillen van maple, bamboe, zebrawood, teak, eboney, walnoot en zelfs skateboardhout. Alle houten monturen zijn met de handgemaakt en door de meerdere soorten hout is iedere zonnebril enig in zijn soort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *